| Een duo-sessie |

De spanning is in de afgelopen week redelijk opgelopen. Ik heb slaaf Paul een paar keer gemaild - hoewel Meesteres Yvonne verboden had met elkaar contact te zoeken - maar hij heeft niet gereageerd. Nu staat ik voor haar woning en druk op de deurbel, netjes drie keer zoals bevolen, en wacht vol spanning. Meesteres Yvonne, gekleed in een strenge zwarte outfit met hoge laarzen en hakken, laat mij binnen en beveelt mij direct naar boven te gaan. Vervolgens moet ik mij op de overloop al uitkleden. Ik heb al een flinke stijve gekregen; ik heb me dan ook netjes aan het gebod gehouden drie dagen niet klaar te komen. De Meesteres komt terug en kijkt mij keurend aan. Ik krijg een halsband om en een masker voor mijn gezicht. De Meesteres trekt mij aan de halsband de behandelkamer binnen en beveelt mij op mijn knieën te gaan zitten.

Ik hoor het deurtje van de kooi opengaan. De andere slaaf is blijkbaar al binnen. Hij moet ook op zijn knieën naast mij plaatsnemen. De Meesteres doet mijn masker af en slaaf Paul en ik kijken elkaar verkennend aan. Daar zal ik de rest van de middag mee te maken krijgen, gaat door mij hoofd. Boontje komt om zijn loontje. Lang tijd om na te denken heb ik overigens niet. De Meesteres overhandigt mij een vel papier en beveelt mij de inhoud hardop voor te lezen. Een schok gaat door mijn lijf. Het is mijn eigen email die ik eerder aan slaaf Paul heb gestuurd en waarin ik voorstel om de opdrachten van de Meesteres aan onze laars te lappen. Ik voel me verraden, of heb ik dat soms bewust uitgelokt ...

Onderaan op het vel papier staat echter nog een aanvulling van Meesteres Yvonne. Ook deze tekst moet ik hardop voorlezen. Uiteindelijk en met horten en stoten lukt het me. Het komt erop neer dat ik haar opdracht willens en wetens genegeerd heb en dat ik daar vandaag voor zal boeten. Maar ook slaaf Paul gaat echter niet vrijuit. Hij heeft mij verlinkt. Daarom mag ik slaaf Paul en omgekeerd slaaf Paul mij later in de sessie een afstraffing geven.

Meesteres Yvonne pakt ons met haar beide handen bij onze ballen, masseert deze eerst als ze om te voelen of ze goed op spanning zijn en knijpt er vervolgens hard in, terwijl ze ons daaraan omhoog trekt. Het gaat niet bepaald zachtaardig, maar we staan in ieder geval snel en onze pikken staan ook gelijk rechtop. Dat wordt snel afgestraft, want de Meesteres heeft daar geen toestemming voor gegeven. Met een venijnig zweepje bewerkt ze onze pikken, en rondt deze bestraffing af door er met haar vlakke hand een paar harde tikken tegen te geven. De Meesteres bevestigt bij ons beide tepelklemmen en trekt ze gelijk maar goed strak aan. De pijn schiet door mijn lichaam. Onze tepelklemmen worden met een kort koord aan elkaar verbonden, zodat we geen onverwachte beweging kunnen maken zonder ons aan elkaars aanwezigheid te herinneren. Meesteres Yvonne beveelt ons eerst elkaars pik goed met zeep te wassen en stevig af te drogen. Teamwork en voorzichtig bewegen op de centimeter is een vereiste en dit hebben we hard nodig. Want vervolgens draagt de Meesteres ons op elkaars pik hard te zuigen en elkaars ballen in de mond te masseren. Het koord tussen de tepelklemmen is verdraaid kort. Echter, met veel gemanoeuvreer lukt het ons toch een standje 69 aan te nemen en de opdracht uit te voeren. Met harde en natte pikken staan we vervolgens voor de Meesteres. Zij laat ons tegenover elkaar staan, zodanig dat onze pikken tegen elkaar en aan elkaars buik raken. Meesteres Yvonne doet de elektrische band om de beide pikken en voert de stroomstoten op. We kunnen geen kant op, want de pikken en tepels zijn aan elkaar geklonken. De Meesteres staat erbij en kijkt met genoegen naar ons. Ik zie aan haar ogen dat het haar wel bevalt om twee slaven te behandelen en deze op haar commando pijn te zien lijden en te verwerken.

Het koord tussen de tepelklemmen wordt losgemaakt. En passant maakt de Meesteres de klemmen ook even los, wat scherpe pijnscheuten oplevert. Maar voordat deze pijnscheut voorbij is volgt alweer de volgende, doordat de klem opnieuw en nog strakker teruggeplaatst wordt. Ik moet op mijn knieën gaan zitten en slaaf Paul mag in opdracht van de Meesteres mij 25 zweepslagen op mijn billen geven. Omdat ik blijkbaar weinig krimp geef, voert slaaf Paul de kracht snel fors op. Ik moet hardop meetellen. Smokkelen met tellen help niet echt en dit resulteert uiteindelijk in een dubbele portie slagen. Slaaf Paul wordt daarna met zijn handen naar voren aan elkaar gebonden en aan het koord omhoog getrokken. Het koord is door een oog hoog aan de muur getrokken en vervolgens aan mijn tepelklemmen bevestigd. Het koord is net lang genoeg voor mij om naast slaaf Paul te kunnen staan. Ik mag nu slaaf Paul zijn straf geven voor zijn verraad. Met de vijfentwintig slagen die ik mag geven wil ik dan ook tot het uiterste gaan. De zweep laat ik goed knallen en ik ben blij dat ik niet op zijn plaats sta. Slaaf Paul trekt echter bij diverse slagen - onbewust of express - onverwacht aan het touw, zodat ook een forse aanslag op mijn tepels wordt gedaan. Ik denk dat we uiteindelijk beiden opgelucht zijn dat het voorbij is. We worden van elkaar losgemaakt. Meesteres Yvonne maakt mijn tepelklemmen even los om ze vervolgens extra strak er weer op te klemmen, mij diep in de ogen kijkend om te zien hoe ik de pijnscheuten accepteer. Ik bedank haar.

Meesteres Yvonne bied ons wederom weinig tijd om verder bij te komen. Ze haalt een lange staaf te voorschijn, die aan beide zijden de vorm van een dildo heeft. Het ene uiteinde wat dikker dan de andere. We moeten op onze knieën gaat zitten en moeten elkaars poepgaatje goed nat likken. Vervolgens word eerst bij slaaf Paul de staaf (met het dikste uiteinde) in zijn achterste geduwd, hetgeen gepaard gaat met het nodige gekreun. Meesteres Yvonne beveelt mij met mijn kont tegen het andere uiteinde te gaan zitten en gebied vervolgens slaaf Paul het andere uiteinde bij mij naar binnen te drukken. We zitten nu aan elkaar geregen. Om te voorkomen dat wij van elkaar weg zullen kruipen, bevestigt Meesteres Yvonne opnieuw een koord tussen onze tepelklemmen, dat nu zo strak gespannen wordt dat iedere poging een zware aanslag betekent op onze tepels. Verder pakt ze een tweede koord en bind het ene uiteinde om mijn ballen en trekt het strak aan. Het andere uiteinde wordt om de ballen van slaaf Paul gebonden en vervolgens wordt ook dit koord zo strak getrokken, dat onze ballen elkaar bijna raakten. De Meesteres gebied ons om de beurt de staaf bij de ander wat verder naar binnen te drukken en dan weer naar voren te komen, sneller en sneller. We kunnen elkaar niet zien, wel elkaars zware ademhaling en kreunen horen. De Meesteres geeft het tempo aan door de zweep om de beurt op onze kont met een knal te doen neerkomen.

Vervolgens vindt de Meesteres het tijd voor een wedstrijd: wie het eerst het balletje dat zij weggooit te pakken heeft, heeft gewonnen. De winnaar mag Meesteres' Yvonne kutje likken. Beiden, inmiddels redelijk uitgeput, zijn ineens weer volledig opgeladen en fit. De Meesteres gooit het balletje een eind weg. Als ze start roept, proberen wij allebei zo snel mogelijk in een goede kruippositie te komen. Doordat we echter met de staaf, het koord tussen de tepelklemmen en het koord tussen onze ballen volledig aan elkaar gekoppeld zitten, hebben we eigenlijk geen bewegingsruimte. Tenzij we de pijn trotseren en een beweging forceren. Zowel slaaf Paul als ik zijn daartoe blijkbaar bereid. Meesters Yvonne kijkt naar ons en moet er hartelijk om lachen, of is uitlachen? Uiteindelijk, na diverse wederzijdse pogingen, lukt het slaaf Paul om de beste positie te krijgen en hij schuifelt iets voor mij uit, richting het balletje dat een paar meter verder ligt. Als slaaf Paul het balletje wil pakken doe ik een laatste poging om de winnaar te worden. Ik trotseer even alle mogelijke pijnscheuten en neem een duik naar het balletje. Ik hoor slaaf Paul het uitkermen, gevolgd door de kreet "ik heb hem". Uit mijn ooghoeken zie ik dat hij het balletje net voor mij wegpakt en gewonnen heeft, en ik voel de pijn dat ik verloren heb aan mijn tepels, ballen en diep van binnen.

Slaaf Paul voelt het niet minder aan zijn gekerm te horen, maar dit wordt hem ruimschoots gecompenseerd. Meesteres Yvonne maakt slaaf Paul van mij los, op een zodanige wijze dat mijn ballen en tepels het nog eens te verduren krijgen. Als ik ook los ben (de koorden laat ze aan mijn tepelklem en ballen los hangen, blijkbaar voor later gebruik), beveelt de Meesteres mij naar een hoek van de kamer te kruipen en daar op handen en voeten, met het hoofd gebogen, stil te blijven zitten. Slaaf Paul word door de Meesteres liefelijk aan de hand genomen naar de takel. Omdat de Meesteres alle aandacht heeft voor slaaf Paul, kijk ik stiekem naar het schouwspel. Tussen zijn benen wordt de spreidstang bevestigd en vervolgens takelt de Meesteres slaaf Paul omhoog, zodat hij nog net met zijn schouders en hoofd op de grond ligt. De Meesteres gaat met haar benen links en rechts van slaaf Paul's middel staan en spreekt hem toe: "Zo slaaf Paul, jij hebt gewonnen. Kijk maar goed". Terwijl ze dat zegt, kijkt ze mij aan en ziet dat ik naar haar kijk. "En jij", zegt ze, "Jij zult daaraan je bijdrage moeten leveren". Meesteres Yvonne doet één voor één haar lange zwarte leren laarzen uit en haar mooie benen komen te voorschijn. Vervolgens buigt ze zich over slaaf Paul, terwijl ze haar bovenstukje losmaakt. Ik zie haar wondermooie borsten te voorschijn komen en voel al mijn krachten in mijn onderlichaam terugkeren. Ook slaaf Paul slaakt een zucht van bewondering, als de Meesteres nog verder naar hem bukt, zonder overigens slaaf Paul de gelegenheid te geven haar te kunnen aanraken. Tenslotte doet de Meesteres haar zwart leren broekje uit en verscheen het goddelijke onderlichaam van Meesteres Yvonne. De mooie strakke huid is prachtige glad geschoren. Ze gaat met haar knieën langs slaaf Paul's hoofd zitten en verbied hem haar onderlichaam aan te raken. Ze daalt verder, totdat haar schaamlippen net het topje van zijn neus raken. Ik voel de spanning toenemen en zie dat slaaf Paul uiteindelijk te zwak blijkt voor deze verleiding. Zijn hoofd gaat iets omhoog. In plaats van de beloofde beloning pakt de Meesteres met haar ene hand de ballen van slaaf Paul stevig vast en draait deze resoluut om, terwijl ze met de andere hand een tepelklem vastpakt en hieraan een krachtige ruk geeft. Slaaf Paul komt weer bij zijn positieven en laat vervolgens snel zijn hoofd weer op de grond vallen. De Meesteres laat de tepelklem en zijn ballen los. Paul's pik staat wel rechtop en deze krijgt nog een paar ferme tikken op de koop toe. De Meesteres kijkt naar mij en ziet dat ik zo opgewonden ben geraakt dat ik mij aan het aftrekken ben. Ze gebied mij onmiddellijk daarmee te stoppen en op mijn knieën naar slaaf Paul te kruipen en achter zijn omhooggetrokken benen te gaan zitten. Daar aangekomen beveelt ze me slaaf Paul's ballen in mijn mond te nemen en één voor één als een toverbal naar binnen te zuigen en weer naar buiten te persen. Ik doe wat mij bevolen wordt en hoor aan slaaf Paul's gekreun, dat hij hier niet van geniet. Maar dat is ook de bedoeling niet. Vervolgens moet ik Paul's pik in mijn mond nemen en eraan zuigen tot deze weer stijf is. Daarna gebied Meesteres Yvonne mij zijn poepgaatje te likken en goed soepel te maken. Hierna moet ik gaan staan en moet ik de koorden die nog aan mijn tepelklem en balzak vastgemaakt zitten aan de Meesteres geven. Ze beveelt mij slaaf Paul in zijn kont te neuken en trekt ter aanmoediging de koorden strak aan. Het tempo geeft de Meesteres aan via mijn tepels en de kracht van mijn stoten via mijn ballen. Ik druk mijn pik diep naar binnen bij Paul en volg het door Meesteres Yvonne aangegeven tempo. Steeds sneller trekt ze aan het koord van mijn tepels.

Daarna beveelt de meesters mij te stoppen en staat zij op. Ze bindt een grote dildo voor, die - op mijn knieën gezeten - in mijn mond wordt gedrukt. Ze beveelt mij de dildo goed nat te maken en drukt deze diep in mijn keel. "Je ziet, hij kan nog verder. en dat gaat zo dadelijk ook gebeuren" zegt ze. Vervolgens geeft zij mij een vibrator en gebied mijn weer achter slaaf paul plaatst te nemen. Ik neem hem opnieuw met mijn pik in zijn kont en maak mij gereed voor de Meesteres door mij zover mogelijk naar voren te buigen. De Meesteres drukt op haar beurt de dildo tegen mij poepgaatje en de dildo voel ik bij mij naar binnen gedrukt worden. Het voelt alsof ik opengereten wordt, maar de pijn wordt verzacht als ik in de spiegel kijk, en de Meesteres zie genieten en die mij beetpakt bij mijn schouders en haar borsten tegen mijn rug drukt. De Meesteres geeft weer het tempo aan en neukt mij met lange diepe stoten. Ik neukt op hetzelfde tempo slaaf paul, terwijl ik met de vibrator zijn eikel bewerkt. Ik weet niet wie eerder klaar komt, slaaf paul of ik. Ik hang uiteindelijk voorovergebogen over slaaf paul, uitgeput en zie dat hij ook is klaargekomen. Meesteres Yvonne gaat naast ons staan en kijkt ons triomfantelijk aan. Haar mooie lichaam en haar borsten glimmen van de geleverde inspanningen op onze beide lichamen.

Even later zitten we in ons blootje op de grond, de Meesteres op een stoeltje (enige verhevenheid blijft na het spel ook gelden voor de Meesteres). We drinken een glaasje en praten nog wat na. Ieder heeft op zijn/haar manier van het spel genoten en we laten de afgelopen anderhalf uur nog een keer de revue passeren. Voldaan ga ik even later naar buiten: Meesteres Yvonne heeft een nieuwe dimensie gegeven aan mijn onderdanigheid aan haar. Lopend door de straten kijk ik eens wat rond. Ik denk "Mensen, van wat ik vandaag meegemaakt heb, hebben jullie geen flauw idee. Ik ben maar een bofkont met zo'n Meesteres."

>>> Back to index