| Afspraak op een maandagmorgen |

Ik heb op maandagmorgen om 10 uur met mijn Meesteres afgesproken. Mijn fototoestel heb ik meegenomen want zij wil tijdens deze sessie foto's van mij maken. Trillend van spanning en opwinding bel ik precies op tijd aan. Ik wil haar niet laten wachten en durf ook niet te vroeg te komen. Na een minuutje wachten gaat de deur open en zij laat mij binnen. Ze ziet er weer oogverblindend uit in haar zwarte leren pakje. Ze kijkt me streng aan, en ik zeg "Goedemorgen, Meesteres" en wil meteen naar boven lopen. Foutje! Meesteres Yvonne laat me duidelijk weten dat dit geen correcte begroeting is. Zij laat me meteen knielen, en geeft me een set tepelklemmen en laat me deze zelf op mijn tepels zetten. Vervolgens moet ik haar voeten kussen. Als straf moet ik op mijn knieën de trap op kruipen. Gelukkig heb ik mijn spijkerbroek nog aan dus dan doet het niet zo'n pijn. In de keuken moet ik mijn kleren uittrekken en krijg ik een bakje met water dat ik als een hondje moet leegdrinken. Het is een heerlijk geil gevoel om zo naakt voor mijn Meesteres op de knieën te zitten en ik geniet dan ook met volle teugen. Dan moet ik op mijn blote knieën naar de bovenste verdieping kruipen.

De trap is behoorlijk ruw en de hele klim naar boven is behoorlijk pijnlijk. Daar komt nog bij dat Meesteres Yvonne achter me loopt en daardoor een prima kijk op mij heeft. Boven aangekomen krijg ik als eerste een flink strakke touwbondage. Het is te merken dat zij er ook veel plezier aan beleeft want het wordt een heel kunstwerk en ze trekt alles zo strak mogelijk aan. Als mijn polsen vervolgens ook vastgemaakt worden en ik een halsband om mijn nek krijg, ben ik helemaal aan mijn Meesteres overgeleverd. Dit gevoel is bijna niet te omschrijven, zoiets als dit moet je zelf ervaren. Elke keer leef ik er weer naar toe dat ik machteloos voor haar sta en alleen maar kan afwachten wat zij allemaal met me gaat doen. Ik word vastgemaakt aan de tralies van de kooi die in het kamertje staat en voel al snel de eerste zweepslag. Het is een zweep die niet veel pijn doet, maar er wel voor zorgt dat ik lekker opgewarmd word waardoor ik naar meer verlang. Daar hoef ik niet lang op te wachten want zij neemt een andere zweep en slaat soms behoorlijk hard door. Na een aantal verschillende zwepen gevoeld te hebben, word ik losgemaakt en met mijn rug tegen het rek aan vastgemaakt. Ik krijg klemmen met zware gewichten op mijn tepels gezet en Meesteres Yvonne begint mijn zak en pik met haar scherpe nagels te bewerken, afgewisseld met zachte strelingen. Soms neemt ze een trilapparaat in haar hand zodat de scherpe nagels nog pijnlijker aanvoelen. Ondanks de pijn en mijn gekreun zou ik op dat moment niet willen dat ze stopt, maar net op het moment dat ik bijna klaarkom stopt ze en begint mij met een speciaal pikkenzweepje te slaan waardoor mijn pik weer wat begint te verslappen. Zo gaat dat nog even door: aftrekken en slaan met het zweepje.

Het is extra opwindend doordat ik er zelf niets aan kan doen, want ik kan geen kant op. Ik heb geen mondknevel in en ik kan het niet laten om wat opmerkingen te maken wat me meteen duur komt te staat want nadat de klemmen verwijderd zijn krijg ik met een gemeen zweepje behoorlijk harde slagen op mijn tepels, borst en buik. Op een gegeven moment word ik losgemaakt en moet ik op mijn knieën gaan zitten met mijn hoofd op de grond. Dan voel ik wat glijmiddel en vervolgens een vinger in mijn kont. Dit is voor mij de eerste keer en ik had nooit gedacht dat het zo'n geil gevoel zou kunnen veroorzaken. Voorzichtig duwt mijn Meesteres er een dildo in. Dit is best wel pijnlijk, maar als hij er eenmaal inzit is het een geweldig gevoel. Als de dildo er weer uit is moet ik om mijn rug gaan liggen. Dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan als je vastgebonden bent. Nu gaat zij mij aftrekken, maar steeds als mijn pik lekker stijf begint te worden, slaat zij er met haar vlakke hand tamelijk hard op zodat hij weer slap wordt. Ze blijft dit herhalen totdat het mij teveel wordt en om genade smeek.

Zij maakt me los en ik mag mij zelf aftrekken en na korte tijd kom ik zeer heftig klaar. Na deze fantastische sessie die bijna twee uur heeft geduurd mag ik mij even douchen, maar mijn Meesteres wil mij persoonlijk met koud water afspoelen en ook dat onderga ik graag voor haar. Nadat ik me heb afgedroogd ga ik uitgeput naar huis en verlang al weer naar de volgende keer dat ik mij volledig en onvoorwaardelijk aan Meesteres Yvonne kan geven.

Slaaf P.

>>> Back to index