| Een hernieuwde kennismaking met Mrs. Yvonne|

Een hele tijd geleden was ik al eens bij Mrs. Yvonne geweest voor een werkelijk geweldig spel. We hadden dan ook afgesproken dat ik beslist terug zou keren

Door persoonlijke omstandigheden was het er niet meer van gekomen. Nu de omstandigheden verleden tijd zijn heb ik toch weer contact opgenomen met de Meesteres. Na twee mailtjes en een telefoongesprek hebben we een datum geprikt. Op de afgesproken tijd stond ik bij haar voor de deur en zoals afgesproken bel ik drie keer aan. Even later ging de deur open en ik werd binnengelaten door Mrs Yvonne. Geweldig zag ze er uit met die blauwe doordringende ogen en helemaal gekleed in rood lak. Een heel kort rokje wat half open stond waardoor ik haar minuscule slip kon zien, een kort jasje wat helemaal open stond waardoor haar bh ook te zien was. Verder rode schoenen met hakken waarbij je denkt “hoe kan iemand daar op lopen”. Na elkaar begroet te hebben liep ze mij vooruit naar boven. Als ik zeg een ‘kort rokje’ bedoel ik dat ook want toen ik achter haar op de trap liep waren mijn ogen precies op gelijke hoogte met de rand van haar rokje en ik kon nog net haar slipje zien en een paar heerlijke billen, prachtig. In de keuken kreeg ik van de Meesteres nog even een glas water en daarna gingen we naar haar kamertje waar ik me moest uitkleden en op haar wachten. Toen de Meesteres terug kwam pakte ze de flexikooi waar ik in plaats moest nemen en ze allereerst mijn kont onderzocht waar meteen een butplug ingestoken werd die als voorbereiding diende voor wat nog kwam en mijn ballen afgebonden. Daarna werd de kooi opgetakeld en werkelijk je kunt geen vin meer verroeren en bent daarmee een leuk speeltje voor de Meesteres. Alleen deze slaaf moest het voor de Meesteres natuurlijk bederven. Nadat ze mij een stel tepelklemmen had opgezet begon ze met mijn lul te spelen, naar haar toe trekken en weer los laten zodat ik op en neer schommelde in de kooi, masseren en eerlijk waar ik kon er echt niks aan doen maar ik kwam bijna direct klaar zonder dat ik voelde dat het kwam. Natuurlijk was Mrs Yvonne kwaad dat dit gebeurde zonder het haar te vertellen of te vragen en uiteraard moest dit bestraft worden. De tepelklemmen werden verzet naar het puntje van de tepels veel pijnlijker, en ze begon een aantal plakken, zwepen en zowaar een cane uit te zoeken voor de bestraffing. En ik had in twee van mijn mails nog wel aangegeven dat ik voor die cane zo bang ben. Maar ze had op dit punt natuurlijk wel gelijk. 10 minuten binnen en al zonder toestemming klaar komen!!!!!! Allereerst kreeg ik een aantal rake klappen op mijn kont met de plakken. Om mijn pik onder kontrole te houden werd deze in een zakje verpakt met aan de binnenkant allemaal scherpe punten. Niks aan de hand maar owee als ik weer een stijve zou krijgen.

Ondertussen zag ik die cane klaar liggen.

En Mrs Yvonne zorgde er wel voor dat hij weer stijf werd. Allereerst haalde ze de plug uit mijn kont en werd ik door haar met een dildo genomen. Nadat zei haar bh opzij geschoven had begon zei mijn opgesloten lichaam met haar borsten en vingers te masseren en te strelen en mijn reaktie met haar dwingende ogen uit mijn hoofd te halen. Het was een genot vermengd met de pijn aan mijn lul waar ze regelmatig noch extra tegen aan drukte, meer pijn maarlekker. Toen ik weer stijf genoeg was naar haar zin verwijderde ze het prikzakje en begon ze mij maar vooral mijn stijve lul met een elektrische vliegenmepper te bewerken waardoor af en toe de vonken er af kwamen. Maar ze had ze nog iets anders voor mij bedacht. Ik heb wat meegemaakt maar dit nog nooit. Ze deed een soort van metalen schuursponsje c.q. ring om mijn zak waar ze een klemmetje opzette verbonden met een elektrokastje. Een ander deel hield ze in haar hand en daarna begon ze me aan te raken. Ik ga hierbij niet in details treden, ontdek het zelf. Maar de tintelingen die dit te weeg bracht, dit was heerlijk en zeker geen straf. Op één plekje na, daar deed het door de gevoeligheid toch echt pijn. En natuurlijk moest ik met mijn stomme kop juist dat tegen de Meesteres zeggen. Dus toen had ze het gevonden, genot van de aanraking en pijn, genot pijn, genot pijn enz. enz.

Ondertussen zag ik nog steeds die cane liggen waar ik zo bang voor ben.

Nadat ze mij uit de kooi gelaten had werd ik door haar aan handen en voeten aan de spreidstang vast gemaakt en op getakeld tot ik op de juiste hoogte hing om weer met de dildo geneukt te worden. Inmiddels was mijn lul al weer een lulletje geworden dus werd mijn lulletje en zak weer ingepakt in het puntenzakje. Ze zou hem wel weer stijf krijgen. En so she did. Die ogen die mij opnamen. Het bespelen van mijn pijnlijke tepels waar de klemmen inmiddels af waren en ondertussen geneukt worden door de Meesteres. Dan word hij wel weer stijf dus pijn vooral als die ..... daar iedere keer weer in moet knijpen en mijn arme edele delen tussen haar borsten neukt met nog steeds dat prikzakje.

Ondertussen lag die cane er nog steeds.

Nadat ze het puntenzakje verwijderd had begon ze, mij nog steeds met de dildo neukend, weer met mijn lul te spelen, masseren, weer tussen haar borsten te nemen en de spanning bij mij was inmiddels zo groot dat ik nog net kon zeggen dat ik weer ging komen, maar de klappen die mijn lul van haar kreeg hielpen echt niet meer. Dit maal had ik het nog kunnen aangeven, maar toch was Mrs. Yvonne duidelijk teleurgesteld dat ik haar speeltje kapot had gemaakt.

“Nu komt het dacht ik, de cane” want die lag klaar voor gebruik. Ik wist het zeker.

Maar toch geen cane, ze had “gelukkig” iets anders bedacht. Ik kreeg een paar krokodillen- bekjes met van die vibratie-eitjes er aan op mijn tepels. Pijn, die gemene bekjes en dan het gewicht van de eitjes en dan ook nog de vibratie. Gvd gemene ….! Nee, dat gemene …. neem ik terug, want mij ondertussen nog altijd heerlijk neukend, mij in die ogen laten verdrinken denkt ze schijnbaar dat “als het twee keer lukt dan zit drie keer er ook wel in en deze keer zal hij er om vragen”. Dus pakte ze er nu ook nog een soort vibrator bij ondertussen mijn zak bewerkend met een handschoen met van lekker gemene pikkels en al snel voelde ik het deze keer bijtijds komen zodat ik toestemming van de Meesteres kon krijgen om voor de derde keer te komen. En gelukkig heeft ze de cane niet gebruikt maar mij toch geleerd hoe het hoort, denk / hoop ik, misschien, we zien wel. Meesteres Yvonne, Ik heb geweldig genoten van onze middag. 3 keer klaarkomen in 1,5 uur (kompleet uitgemolken zoals U het terecht noemde). Mijn kont is nog overgevoelig door het bijna onafgebroken geneukt worden. Ik schat dat U ongeveer 1 uur mijn kont gebruikt hebt. Door die fu……krokodillenbekjes doen mijn tepels nog steeds pijn en we zijn nu zes uur verder. Hoop U snel weer te zien

Slaaf Appie

>>> Back to index