| De eerste keer als pijpslaaf |

Zij blinddoekte mij weer en ik moest op de knieŽn voor een glory hole gaan zitten………….

Nu is het een week geleden dat ik bij meesteres Yvonne ben geweest voor een leuke sessie als haar sokkenslaaf. Als dank voor wat ik bij haar mocht beleven schrijf ik dit verhaal zodat ook andere mensen kunnen lezen wat meesteres Yvonne toch een prachtvolle vouw is. Zoals eerder in andere verhalen geschreven heb ik haar weer 3 maanden voor deze sessie een envelop met schone sokken toegezonden, die zij zou gaan dragen en voor mij vuil zou maken. Tijdens ons mailcontact had ik ook nog de opdracht gekregen om op internet op zoek te gaan naar een andere meesteres, die ook een paar gedragen sokken ter beschikking zou willen stellen. Gelukkig heb ik iemand kunnen vinden. Ik kreeg een envelop met een paar gedragen sokken toegezonden en deze mocht ik niet voor onze sessie openen. Dus heb ik hem lekker opzij gelegd en mee naar de sessie genomen en aan meesteres Yvonne overhandigd. Ik moest weer in mijn sokkenslaaf outfit verschijnen en deze keer had ik een dag voor de sessie een mailtje van haar ontvangen, dat ik een paar sokken over mijn handen moest doen, die met een leren riem moest vastmaken en met een slotje vergrendelen. Alleen meesteres Yvonne had de sleutel. Op deze manier kon ik de sokken niet meer van mijn handen verwijderen en moest ik zo met de auto naar haar toe rijden en over straat lopen.

Toen ik bij haar voor de deur stond belde ik zoals afgesproken aan. Zij opende de deur. Ik stapte naar binnen en wat zag ze er weer mooi uit. Ik moest de trap naar haar kamertje oplopen en mij uitkleden. Door de handen in sokken ging dit niet zo snel. Toen het eindelijk gelukt was, pakte de meesteres mijn pik en ballen vast, deed ťťn van haar gedragen sokken erover heen en legde alles in een strakke bondage vast. Zij maakte mijn handen en voeten aan het ijzeren rek vast, ik kreeg een andere gedragen zweetsok op mijn neus en een butplug met trilfunctie in mijn slavenkont. Op mijn borsten maakte zij een paar tepelklemmen vast en ging er gewichten aan hangen. De tepelklemmen begonnen behoorlijk pijn te doen door die gewichten. Nu werd het kennelijk tijd om mijn billen met striemen te voorzien. Voor elke mep moest ik haar bedanken. Na een tijdje waren mijn billen rood gloeiend en zaten er goed zichtbare striemen op. Ik had dit uitdrukkelijk gewenst. De meesteres maakte mij los, haalde alle dingetjes van mijn lijf af en ik moest voor haar op de knieŽn. Zij blinddoekte mij en zei dat het nu tijd was om te kijken of ik haar sokkengeur terug kon vinden. Zij opende de envelop en legde het eerste paar op de grond, een tweede paar ernaast en nog een derde. Ik wist dat een vriendin van haar nog een paar sokken had gedragen, die zij gisteren pas “lekker vers” uit de schoenen in een diepvrieszakje verpakte en bij de meesteres bezorgd had, zodat ook die sokken bij de sessie konden worden gebruikt. Nu moest ik geblinddoekt met mijn neus in het eerste paar sokken duiken en diep de geur inademen. Dit gebeurde ook met de ander twee paar sokken. Nadat ik alle sokkengeurtjes in mij opgenomen had, moest ik haar mededelen welke sokken van haar waren. Gelukkig ken ik het geurtje van de sokken van meesteres Yvonne heel goed en dus had ik ook meteen haar sokken eruit gevist. Nu moest ik haar nog mededelen welke van de resterende sokken de ergste stank hadden. De twee sokken stonken allebei even sterk maar de sokken van haar vriendin waren zelfs nog vochtig van alle zweet. Dus die vond ik het ergste. Zo, Zo, zei de meesteres de vochtige sokken vindt de slaaf niet zo leuk, dus krijg jij deze nu op je neus vastgebonden. Leuk toch, zei ze met een glimlach op haar gezicht. Nu werd mijn neus voorzien van de vochtige sok en moest ik mij voorover bukken. In deze positie werd ik door haar met haar strap-on dildo geneukt.

Tijdens het neuken kreeg ik te horen, dat ik deze keer voor het eerst eens moest laten zien of ik ook een echte pik kon pijpen. Ik dacht dat dit een grapje van haar was en ik zei met mijn grote bek, dat ik dit zeker kon. De meesteres pakte mijn pik nu tijdens het neuken vast en begon mij zo erg geil te maken dat ik in de sokkenbondage klaar kwam. Ik begon zo heftig te spuiten dat mijn zaad door de sok heen kwam. Dit was een heerlijk orgasme en na enkele minuten stopte de meesteres mij met haar dildo te verwennen. Zij blinddoekte mij weer, en ik moest op de knieŽn voor een glory hole gaan zitten. Ze zei dat ik mijn mond nu moest openen en plotseling voelde ik iets warms in mijn mond. Zij had echt een slaaf geregeld en ik had nu zijn geile pik in mijn mond. Meesteres Yvonne zei dat ik nu maar eens moest laten zien of ik de pik ook kon klaarpijpen, dus begon ik aan die pik te likken. De meesteres pakte mijn hoofd vast en schoof het steeds op en neer over de pik van de slaaf. Na een tijdje kwam de pik in mijn mond klaar. Dat vond ik zelf heel vies, en ik begon toch langzaam maar zeker kotsneigingen te krijgen. Dit had zij ook in de gaten en ik mocht het sperma in een handdoek spugen. Met deze door mij gewenste verrassing kwam er een einde aan onze sokkensessie en ik ben blij dat ik haar over een paar maanden weer mag opzoeken voor een nieuw spannend avontuur als haar sokkenslaaf.

Jouw sokkenslaaf

>>> Back to index