| Een leuke, even komische sokkensessie|

Inmiddels is het maart en ik mag meesteres Yvonne weer gaan opzoeken voor een spannende sessie. De laatste sessie is in december geweest, dus weer een tijdje geleden. In de tussentijd hebben wij regelmatig mailcontact gehouden en ik heb in februari van haar weer opdrachten gekregen, die ik tot onze sessie in maart moest uitvoeren. Als eerste had mij de meesteres verteld, dat ik vanaf begin februari tot eind februari om de 2 dagen mij zelf in een paar sokken moest aftrekken. Deze sperma sokken moest ik in een plastik zakje bewaren en in maart mee nemen naar de sessie. Vanaf 1 maart mocht ik geen orgasme meer hebben en moest tot onze sessie steeds dezelfde sportsokken dragen en deze dan ook op die dag in een plastik zakje mee brengen. Vanaf 1 maart moest ik ook nog mijn pik en ballen in een sok verpakken en alles in een goede bondage leggen. Dus ik deed wat mij opgedragen was en ik kan jullie zeggen dat dit niet echt smakelijk is geweest. Steeds weer in de nog vochtige sperma sokken je pik steken en hem telkens weer aftrekken. Op gegeven moment was het best moeilijk om steeds weer een harde pik te krijgen want deze sperma sokken krijgen op gegeven moment een rare groengeel-achtige kleur en begonnen ook al wat raar te ruiken. Ik had het dus al die weken volgehouden en was blij dat het 1 maart was. Maar nu moest ik tot onze sessie over 3 weken steeds dezelfde sportsokken blijven dragen en met een bondage pik door het leven lopen. Door het iedere dag dragen van dezelfde sokken hadden ze ook geen kans om echt uit te luchten, dus na die 3 weken waren het echt hele vieze smerige zweet stinksokken. O ja voordat ik het vergeet, ik moest ook aan het einde van iedere week meesteres Yvonne een foto van mijn sokkenvoeten versturen, zodat zij kon zien hoe de sokken steeds smeriger begonnen uit te zien. Door al deze opdrachten was ik steeds in gedachten bij de meesteres en onze sessie die steeds sneller begon te naderen.

Nu was de dag gekomen waar ik zolang naar had uitgekeken. Wij hadden 14.00 uur bij haar afgesproken. Ik moest weer mijn sokkenslaaf outfit dragen, dat betekent, hele lange sport- sokken die tot over mijn knie gingen. Deze moest ik dan weer aan de jarretelle gordel vast maken en mijn pik en ballen moesten in een sok verpakt worden en alles in een goede bondage gelegd worden. Deze keer moest ik aan mijn enkels leren riemen dragen en een halsband om mijn nek. Ik had ook opdracht gekregen om een gebreide donkere wintermuts mee te brengen. Ik ging gekleed op weg en dacht: ik hoop niet dat er iets gebeurt en mij vreemde mensen straks zo zien. Maar alles ging goed en ik was precies om 14.00 uur bij meesteres Yvonne aan de deur. Ik belde zoals altijd afgesproken aan en na even wachten opende zij de deur. Wat zag ze er weer geweldig uit in haar zwart pakje en de lange laarzen. Ik zei goedendag en gaf haar een bosje bloemen, dat ik voor haar had gekocht. Ze nam de bloemen in ontvangst en vond het gelukkig heel leuk. Ze legde ze even op de trap want in haar handen hield ze een riem die ze gelijk aan mijn halsband bevestigde. Ze had ook nog een plastik zakje met een paar van haar gedragen sokken bij zich. Ze haalde de sokken uit het zakje, duwde ze in mijn handen en zei dat ik deze nu op mijn neus moest leggen en door de sokken moest ademen. Ze nam de bloemen van de trap en ik moest aan de riem mee met de sokken op mijn neus achter haar de trap op. Toen wij bij de keuken terecht kwamen zei ze tegen mij loop al even door naar mijn sm kamertje, kleed je uit en blijf wel mijn sokken op je neus houden en steeds diep adem halen, je houdt toch zo zeer van mijn zweet sokken hoorde ik haar nog achter mij aan roepen. Dus ik deed wat ze mij had opgedragen had. Ze kwam een paar minuten later de kamer binnen. Ik stond in mooie sokken verpakt voor haar met een hele harde pik. Dit kwam door de lekkere zweet sokken, die ik de hele tijd op mijn neus had en meesteres Yvonne wist precies dat ik heel snel een harde pik van die geursokken zo u krijgen. Ze pakte mij aan mijn harde bondage sokkenpik vast en zei dat ze nu eerst eens ging kijken of ik me ook goed had geschoren. Ze maakte mijn bondage los en pakte mijn balzak met haar hand stevig vast en begon mijn ballen te masseren. Dit vond ik wel heel lekker en dacht hopelijk gaat dit nog lange tijd voort.

Ze haalde een van haar andere gedragen sokken. Ze pakte mijn pik en ballen en ging deze in een hele strakke bondage verpakken. Toen ze het touw heel strak begon aan te trekken, voelde ik een sterke pijnlijke steek in mijn onderlijf en ik ging van de pijn op mijn tenen staan. Ze vroeg wat er was en ik zei dat ze één van mijn ballen had te pakken. Snel haalde ze de spanning van het touw en mijn bal schoot weer terug in mijn balzak. Ik moest mijn handen in een lang gedragen paar sokken steken en ook om mijn polsen kreeg ik nu leren manchetten. Ze pakte mijn armen beet en maakte ze achter mijn rug vast. Mijn handen konden nu geen kant meer op. Ze pakte een ander paar van haar gedragen sokken, legde ze met de smerigste kant op mijn neus en trok vervolgens mijn meegebrachte gebreide muts over mijn hoofd. Over de muts kreeg ik nog een lederen blinddoek en over mijn mond een leren riem. Nu konden de stinksokken niet meer verschuiven en ik kon helemaal niet zien wat de meesters met mij van plan was. Plotseling hoorde ik een geluid en ze zei dat ik nu mooi op de foto stond. Ik kon helaas niets zeggen en dacht bij mijzelf, wat een geweldige meesteres, dat ze aan alles denkt. In ons mailcontact had ik gevraagd of zij misschien wat foto’s van mij kon maken, die ik dan graag als herinnering mee wilde nemen. Ik moest me voorover buigen om haar mijn slafenkut goed te laten zien. Meesteres Yvonne haalde wat uit haar kastje en binnen enkele seconden voelde ik hoe een butplug in mijn kont verdween. Dit was een heerlijk geil gevoel en ik had het gevoel dat mijn pik nu nog harder begon te worden. Ze maakte de butplug met een touw vast zo dat hij ook zeker op zijn plek bleef. Nu begon ze mijn pik te strelen en te masseren en zei dat ik nu maar eens in de bondage sok moest klaarkomen. Het duurde niet lang en ik kwam zo heftig klaar dat zelfs mijn sperma door de sok heen geperst werd. Ze haalde de verse sperma sok van mijn pik, maakte de leren riem van de muts los en haalde de gedragen zweetsok van mijn neus, maar ik kon nog steeds niets zien want de blinddoek bleef ik verder dragen. Nu zei ze dat ze mij verschillende sokken zou laten ruiken en ik moest raden welke dit waren. Voor ieder foutje zou ik dan haar zweep te voelen krijgen.

Ze begon mij alle aanwezige en meegebrachte sokken aan te bieden. Ik wist echt niet welke sokken het waren, dus riep ik maar wat, maar dit had ze vlug door en zei met strenge stem, dat ik maar alleen wat zit te roepen en niet mijn best deed en dat ik er nu straf voor zou krijgen. Ze pakte de sok met de verse sperma erin en wilde hem in mijn mond duwen, maar toen ik deze vochtige sok op mijn lippen voelde, wist ik meteen wat voor een vieze sok dat moest zijn en deed mijn mond niet open. De meesteres zei dat ik moest gehoorzamen. Toen ik mijn mond niet open wilde doe zei zij dat ik zo meteen wel wat pijn te voelen zou krijgen. Maar ik wilde die sperma sok echt niet in mijn mond, dus ik hield mijn mond dicht. Na de tweede poging was meesteres Yvonne het moe en pakte een paar van haar pijnlijke tepelklemmen en ging deze op mijn tepels zetten. Ze maakte de klemmen met een touw vast en bracht het touw op spanning. Dit deed veel pijn en ik opende uiteindelijk toch maar mijn mond en zij stopte de sperma er in. Ze pakte een ander paar van haar stinksokken en legde deze op mijn neus en direct trok zij de muts weer naar beneden en maakte alles weer met de leren riem vast. Ze zei dat ik nu mijn kont naar achter moest steken en dat ik 18 harde zweepslagen op mijn billen zou krijgen; Ik moest hard meetellen. Door de spermasokken-knevel was ik niet goed te verstaan, maar dat maakte haar niet zo veel uit. Ze begon hard met haar zweep op mijn billen te meppen. Dat deed echt heel veel pijn en toen ik de 18e slag had ontvangen was ik blij dat het afgelopen was, maar plotseling kreeg ik er nog eentje en zij lachte en zei: “Deze heb je voor je slechte gedrag extra verdiend.” Ze haalde nu de blinddoek en muts weg.

Ze haalde de tepelklemmen eraf. Dat was nog veel pijnlijker dan ze erop te zetten en ik begon van pijn te schreeuwen maar de sok in mijn mond dempte het geluid. De meesters zei dat ze me extra nog de knevel in mijn mond gelaten had, zodat ik niet zoveel geluid ging maken. Nu pakte ze mijn bovenlichaam vast en drukte haar borsten tegen de mijne. Normaal had ik dit zeker fijn gevonden maar nu de tepelklemmen net verwijderd waren, deed dit ook best veel pijn. Dit wist meesteres Yvonne natuurlijk ook en ze begon te lachen. Toen ze mij de sperma- sok in mijn mond duwde, moest ik van deze hele vieze smaak kokhalzen en spuugde de sok snel uit. Dit zag ze en zei dat ik die sokken toch te proeven zou krijgen, Ze maakte mijn handen aan de takel vast in takelde mijn armen hoog in de lucht, zodat mijn hele lijf goed gestrekt was. Ze pakte opnieuw die oude sperma sok en bevestigde deze aan de takel. Die sok kwam daardoor precies voor mijn neus te hangen. Het duurde nog geen 20 seconden en ik kreeg een sterke, stekende, vieze niet te beschrijven geur in mijn neus. Ik zei dat die sok enorm stonk en ik dit geen goed idee vond, maar dat hoefde ik eigenlijk niet te zeggen want ook meesteres Yvonne rook die vieze sterke stinkgeur en liep lachend naar het raam dat ze snel opende om wat verse lucht te happen. Ik smeekte haar de sok te verwijderen maar zij lachte verder. Even later kwam ze pas terug van het raam en begon de sok los te knopen. maar dit ging niet echt zo snel dus rende ze weer naar het raam om lucht te happen. De hele kamer was al vol van die vieze geur. Zij zei dat ze ook misselijk werd van deze stank en wilde niet te dicht bij de sokken komen. Maar ze moest wel want ik zat zelf vastgebonden en kon hem niet verwijderen. Door deze komische situatie vielen wij alle twee even uit onze rol waardoor we hard moesten lachen. Ze kwam naar mij toe en deze keer lukte het haar om de sok te verwijderen. Meesteres Yvonne zei dat het nu tijd was om mij eens goed te gaan neuken en mij nog met een speciaal paar sokken te gaan verwennen. Ze trok haar lange witte laarzen uit en er kwamen een paar extra vuile sokken te voorschijn; ze waren zo vuil dat de afdruk van haar voeten goed op de sokken te zien was. Langzaam trok ze haar sokken uit, draaide ze binnenste buiten en legde ze met de nog warme vochtige binnenkant op mijn neus. Als sokkenslaaf waren dit voor mij lekkere sokken, vers en warm uit haar laarzen en direct op mijn neus. Ik begon meteen diep in te ademen om alle geurtjes in mij op te kunnen nemen. Mijn pik begon meteen weer heel stijf te worden en meesters Yvonne zei tegen mij let op dat je niet klaar komt. Nu moest ik op de grond liggen en zij maakte mij aan haar takel vast, takelde mij op en begon mij met één van haar trillende dildo’s te verwennen. Ik had haar geschreven, dat ik graag eens een trillende dildo in mijn kont wilde uittesten. Ze probeerde de dildo in mijn gat te steken, maar dat was te klein. Ze pakte haar strap-on dildo en begon me lekker in mijn kont te neuken hetgeen een heerlijk gevoel was. Met de vochtige zweetsokken van mijn meesteres op mijn neus werd ik in mijn kont geneukt terwijl ze tegelijkertijd mijn pik vast had en ermee begon te spelen. Het duurde niet lang en ik kwam zeer heftig klaar. Zo kwam ook deze keer (helaas) weer een einde aan onze leuke sokkensessie. Ik ging tevreden naar huis en moet nog steeds regelmatig aan deze sessie terugdenken. Door haar dit verhaaltje te sturen, wil ik haar weer bedanken voor alles wat ik bij haar heb mogen meemaken.

Uw sokkenslaaf.

>>> Back to index