| Sokkenslaaf op bezoek bij Meesteres Yvonne |

6 weken geleden moest ik meesteres Yvonne 4 paar zuivere sokken opsturen, die ze dan zou dragen om mij eens een lekkere geur te laten ruiken.

Het is nu al een tijdje geleden, dat ik meesters Yvonne voor het eerst heb mogen bezoeken. Het was voor mij een hele speciale ervaring, want ik was nog nooit eerder bij een meesteres geweest. Nu zijn wij 2 maanden verder en ik mocht haar weer bezoeken voor een spannende sessie. 6 weken geleden moest ik meesteres Yvonne 4 paar zuivere sokken opsturen, die ze dan zou dragen om mij eens een lekkere geur te laten ruiken. Een paar dagen van te voren had ze mij een door haar gedragen sok teruggestuurd met een briefje erbij waarop stond: Ik wil dat je, op de dag als je naar me toe komt, deze sok over je pik en ballen trekt en je ballen en pik goed met het bijgevoegde touw afbindt. Je draagt dan geen onderbroek. Het was zover en ik deed wat me opgedragen was en stapte met een raar gevoel in de auto. Om 14.00 uur stond ik aan haar deur zoals wij hadden afgesproken. Ik belde drie keer aan.

Toen zij de deur open deed stond ze in een mooi meesteressenoutfit voor mij. Ik wist nog van de vorige keer dat haar SM kamer boven was, zei aardig goedendag en wilde meteen naar boven gaan, wat ze dus niet op prijs stelde. Ze zei dat dit niet de juiste manier is om een meesteres te begroeten. Ik moest blijven staan en kreeg een halsband om. Zij zette ťťn van haar laarzen hoog op de trap en ik moest er 3 kusjes op geven. Tegelijkertijd maakte zij de ritssluiting van mijn spijkerbroek open en zocht naar het einde van het touw. Ze trok mij aan het touw en de halsband de trap op. Boven aangekomen bleef ze het om mijn ballen zittende touw vast houden terwijl ik mij moest uitkleden. Schijnbaar ging het haar niet snel genoeg want af en toe trok ze aan het touw wat meteen goed aan mijn ballen te voelen was. Even later stond ik dus helemaal naakt met een sok over mijn pik en ballen voor haar. Ze maakte het touw los en controleerde of ik goed geschoren was. Ze bekeek me goed en ging achter me staan. Ik moest me voorover bukken en mijn benen spreiden maar ik wilde niet dat ze me tussen mijn billen kon kijken. Expres zette ik mijn benen niet echt ver uit elkaar. Dit had ze in de gaten; ze pakte een paar leren riemen en deed die om mijn enkels. Daarna pakte ze een spreidstang en maakte ze mijn voeten rechts en links vast aan de uiteinden van de stang. Ze pakte de sok, trok hem weer over mijn ballen en pik en bond mijn hele zaakje vast aan de stang. Ik kon geen kant meer op en ze had mij in de positie zoals ze me wilde hebben. Ze voelde nu goed of ik geschoren was, voelde dat haar vingertop bij mijn sterretje kwam en plotseling met kracht mijn kont in werd gedrukt. Ze trok hem er ook net zo snel weer uit. Ik wist niet wat me overkwam maar het was een heerlijk gevoel.

Ze ging voor mij staan, en ik moest voor haar op de knieŽn haar laarzen likken. Ik likte ze helemaal schoon. Ze ging op een stoel voor me zitten en liet me de eerste laars open maken om er met mijn neus in te gaan om een voorproef te krijgen wat me op die dag nog te wachten stond. In de laarzen droeg ze de lange sokken met de groene strepen, die ik haar gestuurd had. De badstofkant zat aan de buitenkant. Ik moest vervolgens de sokken en voeten ruiken want ze weet dat sokken en zweetvoeten mij enorm opwinden. Wat een heerlijk geurtje zat er in de sokken. Na een tijdje geroken te hebben, moest ik ook de tweede laars uit doen en ze drukte mij ook deze sokkenvoet met de onderkant tegen mijn neus. Ik wilde even wat lucht happen en toen ik mijn neus van haar sokkenvoet haalde, trok ze mij aan de halsband meteen weer terug naar haar voet. Ze zei: “Als je dit al erg vind, dan wacht maar af als ik straks de extra lang gedragen sokken ga pakken. Dit is toch wat je wilt!” Ik moest haar de sokken uittrekken en ze aan haar geven. De meesteres haalde nu het paar erg lange sokken met gele strepen, ook die had ik haar gestuurd. Deze had ze ook gedragen, dat was goed te zien. Ik moest mijn armen vooruit strekken en zij schoof aan iedere hand en arm een sok. Zij maakte de sokken vast met een leren manchet zodat ik geen mogelijkheid had om de sokken zelf af te doen. Ze bond mijn armen achter mijn rug vast. Ze kwam voor mij zitten en beval me haar voeten te likken die zij voor mijn gezicht hield. Terwijl ik bezig was met het likken van de ene voet, ging ze met de andere naar mijn verpakte pik en ballen en begon ermee te spelen. Dit was heel opwindend, ik kreeg meteen een harde. Toen ze dat zag verbood ze me klaar te komen, want anders zou ze me afstraffen. Het was voor mij niet gemakkelijk want ik voelde hoe heerlijk het jeukte in mijn stijve pik. Toen de meesteres merkte dat ik dreigde te komen, sloeg ze met haar hand hard op mijn pik en zei tegen mij, dat zij besliste wanneer ik mocht komen. Door de pijn was mijn geilheid meteen vervlogen. Ik bleef bloedgeil, want ze begon ook met haar handen aan mijn pik spelen dus dat meppen herhaalde zich nog enkele keren. Iedere keer als ik te geil werd volgde meteen de straf op mij pik. Dit spel ging zo lang door totdat ze genoeg had van mijn likken aan haar voeten.

Zij maakte de touwen van de stang los en verwijderde de stang tussen mijn benen. Ze maakte ook mijn handen los en toen ik mijn armen naar rechts en links even uitrekte, pakte ze deze beet en makte ze voor mijn lichaam weer aan elkaar vast. Nu zei ze dat ze nog een speciale verrassing voor mij had. Ze pakte het zakje met het laatste paar sokken dat ik opgestuurd had. Deze had zij 4 weken lang in haar sportschoenen en ruiterlaarzen gedragen. Ze zagen er echt vuil en stinkend uit. Toen ze de sokken uit het plastic zakje haalde kon ik al direct de sterke geur van die sokken ruiken. Ze hield me de plaats waar haar tenen hadden gezeten in die sokken precies voor de neus. Op die plek was al haar zweet en geur verzameld. Ze zei tegen mij: “Dit zijn de sokken die een sokkenslaaf verdiend heeft.” Ik moest flink ruiken en diep inademen om al die geur eruit te snuffelen. Door die geur kreeg ik een flinke stijve en het duurde niet lang. Ik voelde het komen en kon er niets aan doen maar ruikend aan deze vuile sokken kwam ik klaar en spoot ik zonder toestemming van de meesteres. Ik hoopte dat zij het niet zag want ik had immers nog een sok om mijn pik maar zij zag dat mijn sperma door de sok tevoorschijn kwam. Ze was het nu dus echt moe en zei dat ik nu echt straf verdiend had. Ze haalde de spermasok van mijn pik, ging weg en haalde een leren riem. Ze drukte de spermasok in mijn mond en duwde de andere sok goed op mijn neus. De riem werd nu over mijn mond vastgebonden en zo werden de sokken op hun plek gehouden. Ik had geen mogelijkheid meer om de spermasok uit te spugen. Ik moest nu wel verder ademen door de neus. Ik proefde mijn eigen sperma in mijn mond en rook de sokkengeur in mijn neus. Ik kreeg een blinddoek voor en zag niet meer wat me nog te wachten stond.

Ik moest op handen en knieŽn gaan zitten en mijn kont goed naar boven steken, want ze zei dat ik nu mijn straf kreeg. Ik voelde hoe er iets in mijn kont werd gesmeerd, vermoedelijk een glijmiddel. Ik voelde druk op mijn ster, een druk die steeds moeilijker te verdragen was en pijn begon te doen. Ik voelde hoe een grote dildo pijnlijk mijn kont in gleed. Met een touw wist zij de dildo te fixeren zodat het ding goed in mijn kont bleef zitten en ik geen mogelijkheid had te ontsnappen. Ik moest gaan staan en zij maakte mijn handen vast aan een spreidstang die ze vervolgens optakelde zodat mijn armen hoog in de lucht vast zaten. Ik voelde hoe ze mijn ballen en pik weer met een sok inpakte en afbond. Aan mijn ballen kwamen duidelijk voelbare gewichten te hangen. Toen ik zo vastgebonden stond, deed ze de blinddoek af en ik zag dat ze met een zweep in de handen voor mij stond. Ze zei dat ik nu 10 slagen op mijn billen zou krijgen en dat ik hardop moest meetellen. Zij begon maar ik was bijna niet te verstaan omdat ik nog steeds die sok met de riem om mijn mond had. Ik vreesde het ergste maar gelukkig stopte ze na de 10e klap. Ik had het wel degelijk gevoeld en had dikke striemen op mijn billen. Iedere klap kwam onverwacht en striemde enorm. Ze haalde de gewichten van mijn afgebonden ballen, dat was een hele opluchting.

Ze maakte mij los en ik moest voor haar gaan liggen, deze keer op de buik. Ze pakte mijn armen en benen beet en bond deze vast aan mijn al afgebonden ballen. Ik kon me niet meer bewegen. Ze pakte haar stoel en ging voor me zitten met een beker met fruit. Ze vroeg me of ik ook iets wilde hebben en of ik het sperma goed uit de sokken had gezogen. Ik bewoog mijn hoofd om ja te tonen. Ze haalde de sok uit mijn mond en ik dacht, dat ze mij nu een stukje fruit in mijn mond zou doen. Fout, ze zette het bakje voor me maakte het fruit klein met haar voeten. Vervolgens moest ik het fruit van haar voeten likken. Ik likte ieder stukje van haar voeten. Ze waarschuwde me dat mijn tanden haar tenen niet mochten raken als ik het fruit ervan af likte. Dat was niet zo eenvoudig en ik raakte toch regelmatig met mijn tanden haar tenen wat ze zeker niet op prijs stelde. Ze zei dat ze me voor straf ging neuken. Ze maakte mij los en ik moest op mijn rug gaan liggen waarna ze me op takelde me. Ze bond mijn handen en voeten goed vast en ik hing hulpeloos met mijn gespreide benen op haar heuphoogte. Ik zag dat ze een in mijn ogen wel stevig dikke voorbinddildo pakte en om gespte. Mijn slavenkut stond voor haar open zonder dat ik er iets aan kon doen. Ik bereidde me voor maar ik moest haar eerst een blowjob geven. Omdat ik dat niet goed deed, kreeg ik weer de spermasok in mijn mond gestopt. Ik kreeg ook weer de blinddoek voor. Ik hoorde aan het geluid van haar naaldhakken dat zij om mij heen liep. Ik voelde haar warme handen op mijn bekken en voelde hoe de eikel van de dikke voorbinddildo tegen mijn billen drukte. Die dildo was inderdaad groot en ik moest echt erg diep zuchten toen deze in mij binnen drong. Ik moest diep blijven zuchten, zo’n dikke pik was het die mij neukte. Zij neukte gewoon door, hoezeer ik ook kreunde en mijn gezicht vertrok.. Na een paar minuten deed ze de blinddoek af en zei toe te kijken hoe zij mij neukte. Ik begon te kreunen en spuugde de spermasok uit. Ik kreeg de sok weer om gebonden en voelde weer hoe de dikke dildo binnen drong, dit keer zag ik het ook. Na enige tijd vond ik het wel lekker want ze was tegelijkertijd met verschillende dingen bezig om mijn pik weer geil te maken. Maar ook nu mocht ik weer niet komen voordat de meesteres het wenst. Dat was nu wel het geval en terwijl ze mij flink stond te neuken voelde ik het sperma komen. Kom maar, riep ze, en ik spoot heerlijk ver. Ik kwam kreunend van genot nogmaals klaar. Dit was wederom een heerlijke sessie bij meesteres Yvonne. En ik verheug me al op onze toekomstige sessies als haar sokslaaf.

Jouw sokslaaf

>>> Back to index