| Mijn eerste SM-ervaring |

Na een weekje is het zo ver, ik ga Meesteres Yvonne voor het eerst ontmoeten! Ik druk drie keer op de bel zoals is afgesproken. Als de deur wordt geopend staat daar de mooie Meesteres Yvonne en mijn pik groeit onmiddellijk. Ik geef haar de rozen die ik heb meegenomen. Na een drankje en een kort gesprekje gaan we naar boven waar we haar sm kamertje binnenstappen en zij mij opdraagt me uit te kleden en geknield op haar te wachten. Nu zal ze zo zien dat ik me voor het eerst geheel geschoren heb wat ik als vernederend ervaar.

Bij binnenkomst pakt de Meesteres een touw en begint dit om mijn polsen en lichaam te binden en wel zodanig dat mijn polsen hoog op mijn rug komen te zitten. Ze trekt het touw strak aan, wat bij mij een heerlijk gevoel van machteloosheid teweegbrengt en mij vreselijk opwindt. Meesteres Yvonne ontgaat dat niet en ziet dat er voorvocht uit mijn penis sijpelt waarop zij zegt: "Je loopt al te druppen slaafje!". Dit kan ik alleen maar beamen. Nadat ze dit vocht met een watje heeft afgenomen trekt ze me aan mijn balzak mee naar de kast en pakt daar een koffertje uit. Het koffertje zet ze op de behandeltafel, mij nog steeds achter haar aantrekkend aan mijn balzak. Als ze het koffertje opent zie ik dat daar spullen inzitten die bedoeld zijn om stroom door iemand heen te sturen. Ze haalt er een tuigje uit dat ze om mijn balzak en penis bevestigt. Als dat is gebeurd gaat ze in een stoel zitten en zet het kastje aan waardoor ik de stroom door mijn geslachtsdeel voel gaan. Al snel voert ze de sterkte op en sta ik voor haar te dansen terwijl zij lachend toe zit te kijken en ik me zwaar vernederd voel. Op een gegeven moment vraagt ze of dit een paringsdans is waarop ik roep: "Ja Meesteres!!!!". De stroom die door mijn geslachtsdeel gaat is nu zo hoog dat het best wel pijnlijk is, maar ik geniet er toch ook van. Na zo even gestaan te hebben zet de Meesteres de stroom weer af en maakt het draadje weer los.

Nu moet ik met mijn hoofd op de behandeltafel gaan liggen en mijn benen spreiden waarop ze met haar vlakke hand op mijn billen begint te slaan. Omdat ik niet na elke slag geroepen heb "Dank u Meesteres" moet ik in een andere houding gaan staan en krijg ik voor straf tien slagen met het rietje die ik hardop moet mee tellen. Nadat ze het tuigje van mijn balzak en pik heeft gehaald word ik door meesteres Yvonne aan het rek vastgezet. Weer krijg ik een soortgelijk tuigje om mijn balzak en pik waarna ze een deel van haar kleding uittrekt. Ik kijk met grote ogen want ik heb nog nooit een vrouw naakt gezien en draai mijn gezicht weg. Natuurlijk ziet Meesteres Yvonne dat en zegt: "Kijk naar mijn borsten en kijk in mijn ogen", terwijl ze een apparaat tegen mijn penis drukt dat hevige trillingen teweegbrengt. Het ding trilt zo ongelooflijk lekker dat ik een orgasme in me voel opwellen. Als ik dat tegen haar zeg, jaagt ze weer een hoge dosis stroom door mijn pik en zo word mij mijn orgasme gelijk ontnomen. Kijkend naar haar mooie borsten en ogen gaat ze hier nog even mee door om te genieten van hoe ik daar sta te vechten tegen het orgasme en die stekende stroom om dat orgasme weer te voorkomen. Ik krijg er op gegeven moment tranen van in mijn ogen. Na een poosje wordt het tuigje weer van mijn pik gehaald en word ik van het rek los gemaakt.

Daarna word ik even tegen de kooi aangezet en maakt Meesteres Yvonne de takel klaar en verlost zij mij van het touw. Ik moet nu voor haar knielen en krijg de handboeien om, om vervolgens onder de takel te gaan liggen. Ze maakt mijn enkels aan de takel vast waardoor in mij het gevoel van genot stijgt. Nadat ze mij heeft opgetakeld en mijn handen ook heeft vastgemaakt krijg ik een blinddoek om. Hierdoor voel ik me alleen want het zicht op de mooie Meesteres Yvonne wordt me ontnomen wat ik natuurlijk jammer vind. Ik draai met mijn hoofd maar ik kan niets zien en al gauw voel ik hoe Meesteres Yvonne mijn kont voorbereidt en me begint te neuken terwijl er kaarsvet op mijn eikel, penis en zak drupt. Hierdoor ontsnappen er wel wat geluiden uit mijn mond en lig ik kronkelend voor haar hang. Ik vind het vernederend dat ik niet kan zien hoe meesteres Yvonne geniet van mijn kronkelend slavenlijf want ik hoor haar lachen. Ze probeert nog een orgasme uit me te krijgen maar kennelijk is mijn pik zo geprikkeld dat het niet lukt wat ik heel erg jammer vind.

Na me weer te hebben aangekleed hoop ik dat de Meesteres Yvonne tevreden over me is en dat is ze. Ik heb inderdaad een hoge pijngrens en wil die samen met haar verleggen. Met een kusje hebben we afscheid genomen. Voor het eerst heb ik naakt tegenover een vrouw gestaan en waren er met mijn naakte lijf dingen gebeurd waarvan ik voorheen enkel droomde. En ik heb een paar bijzonder mooie borsten gezien.

Met een goed gevoel ben ik weer naar huis gegaan en heb thuis nog even een mailtje naar haar gestuurd dat ik goed was aangekomen. Ik dank Meesteres Yvonne voor deze sessie.

Slaafje Roeland

>>> Back to index