| Mijn tweede afspraak met Meesteres Yvonne |

Drie keer bel ik aan, stipt om 10 uur 's morgens zoals me door de Meesteres is opgedragen via de telefoon. Dit is mijn tweede afspraak met Meesteres Yvonne. Mijn eerste afspraak met haar was meteen ook mijn kennismaking met de wereld van SM. Nu ben ik weer bloednerveus en mijn hart klopt sneller wanneer ik door het raampje een schim zie aankomen. De deur gaat open en de Meesteres verschijnt in de deuropening. Ze gebiedt me snel binnen te komen. Meesteres Yvonne ziet er ongelofelijk sexy uit, ze draagt een net grijs mantelpakje met zwarte hoge hakken. Het rokje is net lang genoeg om de rand van haar prachtige zwarte nylons te bedekken. Deze aanblik doet mijn hart nog sneller slaan en in een ondoordacht moment begroet ik haar met: "Hallo Yvonne!". Ik ben nog niet erg vertrouwd met de etiquette, dat je de Meesteres niet aanspreekt met haar voornaam blijkt al snel als we boven komen.

"Op je knieën slaaf en haal je lul uit je broek! Je hebt vorige keer blijkbaar niet goed opgelet." Ik besef nu welke fout ik zojuist gemaakt heb en doe als gevraagd. Hier zit ik dan in driedelig maatpak op mijn knieën voor de Meesteres. Ze haalt in een vlotte beweging mijn stropdas van mijn nek en bindt deze rond mijn ondertussen keiharde lul. Daaraan trekt ze me verder de trap op naar haar "kamertje" Veel tijd om bij te komen is me niet gegund: "Doe je kleren uit en trek dit aan", en ze gooit een lingeriesetje voor me neer. In onze verkennende gesprekken had ik me laten ontvallen dat ik een lingeriefetisj heb. Dat dit zou betekenen dat ik zelf dit pikante rode korsetje met bijhorende rode nylons moet aantrekken, had ik niet verwacht. De latex slip die ik aan moet heeft een te klein gaatje waar ik mijn lul en zak doorheen moet proppen. Als "final touch" krijg ik een blonde pruik op mijn hoofd en moet ik mijn voeten in net iets te kleine pumps wringen. "Je ziet er echt uit als een lekker sletje" zegt Meesteres Yvonne met een sarcastische glimlach op haar mond.

Wat "sletje" betekent wordt me ook snel duidelijk als ik voorovergebogen op mijn knieën haar vinger mijn kont voel binnengaan. Tijdens mijn eerste sessie met de Meesteres had ze me al voorzichtig anaal "geïnspecteerd". Dat was mijn eerste anale ervaring en had een beetje dubieuze indruk nagelaten. Als 100% hetero leek het me in eerste instantie onnatuurlijk. Ik kan echter niet ontkennen dat het ook een prettig gevoel gaf. Volgens de Meesteres is nu het moment om mijn kont verder onder handen te nemen. Om te beginnen steekt ze een kleine dildo in mijn kont. Zo went mijn kont alvast een beetje, maar voor ik het goed en wel besef schuift de Meesteres een grotere dildo over de hak van haar prachtige zwarte pumps. Ze haalt de kleine dildo uit mijn kont, en begint me prompt met die grotere dildo te neuken. In de spiegel kan ik dit geile tafereel volgen, de Meesteres heeft er duidelijk zin in.

Vervolgens krijg ik een nog iets grotere dildo in mijn kont en moet ik mijn slip weer optrekken. Mijn lul in nu keihard en dat ontgaat de Meesteres natuurlijk niet. Ik krijg van haar een opblaaspop toegestoken waarmee ik me even mag uitleven. Na een neuk- en pijppartijtje met deze verschrikkelijk lelijke pop zegt de Meesteres: "Nu is het mijn beurt om je te neuken, slaafje". Ze maakt mijn handen en voeten vast en ik word opgetakeld. Meesteres Yvonne trekt haar grijze mantelpakje uit zodat ze alleen nog maar haar jarretelles en BH draagt en haar hoge zwarte pumps. De combinatie met de strap-on die ze ondertussen heeft omgedaan, is ongelofelijk. De Meesteres ziet er prachtig vrouwelijk uit en tegelijk gaat er een huiveringwekkende dreiging van haar uit. Eerst penetreert ze me nog zachtjes, maar al snel gaat ze harder en harder te keer. Ze beleeft er duidelijk plezier aan en geeft me het compliment een leuk sletje te zijn. De Meesteres heeft echter nog andere plannen met me en takelt me hoger. Ze ziet dat ik elk moment kan klaarkomen en haalt daarom een electro-toestelletje uit de kast. Mijn lul en zak gespt ze stevig in en ze zet er meteen een flinke dosis stroom op. "Dit zal je wel afkoelen, slaafje" is haar boodschap. Ze bindt haar grote strap-on voor en probeert die in mijn kont naar binnen te duwen. Dit gaat zeer moeizaam, en als de dildo uiteindelijk naar binnen schuift is mijn grens tussen pijn en opwinding zeer vaag geworden. Het branderige, pijnlijke gevoel dat ik heb, smelt weg door het geile zicht van de opgewonden Meesteres die voor me staat en mij met een indringende blik aankijkt. Ze neukt me zachtjes en begint aan mijn lul te trekken. De stroomdosis verhogen helpt nu niet meer, ik ben inmiddels zo opgewonden dat ik heerlijk klaarkom. Ik tril over mijn hele lichaam en heb een heerlijk voldaan gevoel.

Ik schreef dit stukje om Meesteres Yvonne te bedanken voor haar strenge maar correcte aanpak. Deze twee sessies met haar waren mijn eerste ervaring met SM. Ik heb voor mezelf taboes doorbroken en mijn grenzen verlegd. Thanks Meesteres Yvonne, een slaafje.

>>> Back to index