| Sessie zonder genade |

Mijn eerste kennismaking met de Meesteres is zoals gebruikelijk via e-mail. We schrijven al een paar maanden, en zo weten we van elkaar wat we leuk vinden. Ik wil graag eens een sessie zonder genade, direct vanaf het begin, en eigenlijk zover dat er tranen gaan vloeien. Daar wil Meesteres Yvonne wel voor zorgen, en we maken een afspraak om half elf 's ochtends. Omdat ik uit Rotterdam kom en ruim 200 km moet rijden ben ik genoodzaakt vroeg te vertrekken. Maar als je ergens op tijd moet zijn staat er altijd wel een brug open, is er een ongeluk gebeurd of zijn ze ergens met de weg aan het werk. Al deze dingen overkomen mij en ik kom bijna 3 kwartier te laat bij de Meesteres aan de deur. Door deze consternatie ben ik de afgesproken belcode totaal vergeten, en maak ik gelijk al een slechte beurt. Ze laat me binnen en zegt: "deze onvolkomenheden zal ik zeker bestraffen." Maar eerst krijg ik nog een kopje thee van haar.

Na de thee stuurt de Meesteres mij naar haar kamertje om me uit te kleden en op de gebruikelijke slaafse manier te wachten op wat komen gaat. Even later komt Meesteres Yvonne binnen, wat is ze mooi, gekleed in zwarte laklaarzen tot ver boven haar knieën, een heel kort lederen rokje met daaronder een zwart slipje van lak en een heel klein bh-tje eveneens van zwart lak. Ik krijg een lederen dwangbuis aan en kan nu helemaal niks meer uitrichten met mijn armen. Zo moet ik op mijn rug op haar leren onderzoekstafel gaan liggen en wordt daaraan vastgebonden. Mijn benen worden ver uit elkaar vastgemaakt aan de doktersteunen, zodat de Meesteres overal goed bij kan komen. Dan bindt ze mijn ballen af, zet knijpers op mijn eikelrand en ik word direct flink gemept. Zodra ik de kracht van de eerste klappen voel heb ik al grote spijt dat ik de Meesteres "carte blanche" heb gegeven, maar eenmaal "A" gezegd moet ik ook "B" zeggen, stoppen kan nu niet meer. Mijn kont en pik krijgen rake klappen met diverse zwepen, plakken, rietjes en handen. Mijn pik krijgt vervolgens een mooi jasje om met een stroomaansluiting. Als de Meesteres er de volle stroomsterkte opzet, is echt niet meer uit te houden. Hierna krijg ik een spreidstang tussen mijn benen en met een takel houdt de Meesteres deze omhoog, en kan ze nog beter bij mijn kont, waar ze nu direct een opblaasbaar ding in stopt. Hierbij maak ik zoveel geluid dat ik ook nog een gag in mijn mond krijg zodat ik minder luidruchtig word.

Ik krijg vervolgens ook stroomstootjes met een ander apparaatje, een soort pen. Het voelt alsof dit inbrandt, hééééél gemeen en dit houdt ze een heel tijdje vol. Daarna beveelt de Meesteres om me op mijn buik op de tafel te draaien. Mijn zak en tepels steken door gaten onder de tafel uit. Mijn tepels worden voorzien van tepelklemmen, en aan mijn zak hangt Meesteres Yvonne een zware halter en dat maakt dat mijn hele "zaakje" nog wat strakker komt te staan, en alles nog beter te voelen is. In deze positie slaat de Meesteres mijn kont helemaal beurs en ik vraag me af hoe ik nu thuis moet komen, kan ik straks nog wel zitten? We zijn bijna 2 uur verder en de Meesteres vindt het wel welletjes en als beloning verwent ze mij nog heerlijk.

Wat een geweldige en zeer mooie Meesteres, tjonge ik heb er geen spijt van. Daarna heb ik toch nog een vlotte en pijnloze terugreis gehad, het brandende gevoel heb ik nog wel een tijdje gehouden maar dat hoort ook zo.

>>> Back to index