| Mijn eerste ervaring bij Meesteres Yvonne |

Na een onrustige nacht vertrek ik 's morgens om 8 uur van huis richting Zuid Limburg. Ik kan het rustig aan doen want ik heb tijd genoeg. Ik moet me pas om half 11 melden bij de Meesteres. Even voor half 11 kom ik aan, voor de zekerheid bel ik maar even of ik al welkom ben (je weet het tenslotte maar nooit!), en op naar de voordeur. Met bonzend hart bel ik aan, het duurt even voordat ik wat hoor, en de deur geopend wordt. Daar staat ze dan, Meesteres Yvonne, schitterend!! Ik sta wat onwennig naar haar te kijken, maar zij neemt resoluut het initiatief.

Ik stap naar binnen en krijg meteen een lederen kap op en een brede halsband om en moet haar naar boven volgen. Daar, in haar kamertje, moet ik me meteen uitkleden. Een beetje dom leg ik mijn kleren op de behandeltafel. Dit wordt opgemerkt door Meesteres Yvonne met de mededeling dat die tafel zeker niet bedoeld is om kleding op te leggen. Ze wijst naar de hoek bij het raam, daar mag ik mijn kleren neerleggen. Geheel naakt neem ik de slavenhouding aan, op de knieën, handen op de rug en de blik naar de vloer gericht. De Meesteres vraagt of ik dorst heb, nou dat heb ik want het is toch zeker twee uur rijden geweest. Maar in plaats van een glas krijg ik een hondenbakje met water dat ik zittend op mijn knieën, zonder handen te gebruiken, leeg moet drinken. Ondertussen is de Meesteres achter mij gaan staan om mijn slavenkutje met haar hand te bewerken want ik had ooit in een brutale bui laten vallen dat ik de hand van de Meesteres wel kan hebben. Maar met die kap over mijn hoofd krijg ik dat bakje nooit echt goed leeg. En volgens mij weet de Meesteres dat ook wel. Dus als ze aan me vraagt of ik al opschiet met drinken moet ik ontkennend antwoorden. Een serie klappen op mijn billen is dan mijn deel. Natuurlijk doe ik nog meer mijn best waardoor ik ga slurpen maar daar is de Meesteres al helemaal niet van gediend. Kwaad zegt ze dat ik maar moet stoppen, en op mijn rug moet gaan liggen. Dan hurkt ze boven mijn gezicht schuift haar string opzij en krijg ik zicht op haar kutje. Ze drukt haar onderlijf op mijn gezicht en begint te plassen. Nu kan ik niets anders dan alles doorslikken, wat overigens niet echt een straf is. Maar door die kap op mijn hoofd kan ik mijn mond niet ver genoeg openen en knoei ik met haar sap. Daar is de Meesteres niet van gediend en prompt krijg ik een trechter in mijn mond waardoor alles nog sneller naar binnen stroomt. Proestend probeer ik tevergeefs alles door te slikken.

Ontevreden over mijn gedrag moet ik van de Meesteres de kleine kooi in, hoofd eerst en vervolgens de rest naar binnen. Zo lig ik opgevouwen in de kooi, benen omhoog met mijn kutje open. Ze bindt mijn pik en ballen af, en trekt deze vervolgens strak omhoog. Dit is wel pijnlijk maar aan de andere kant ook wel prettig, want inmiddels ben ik behoorlijk opgewonden geraakt. Het touw wordt zo hoog getrokken dat mijn billen net niet meer op de bodem van de kooi rusten, dus ik moest mezelf permanent onhoog drukken. De kooi wordt opgetakeld tot een hoogte waarop de Meesteres mij kan nemen met haar voorbinddildo. Zo wordt m'n slavenkutje een tijdje afgeragd, dit is niet prettig. Maar daar heeft Meesteres Yvonne echt geen boodschap aan, en ze verbiedt me om te klagen. Na een tijdje bevrijd ze mij eindelijk uit haar kooi en moet ik weer op mijn knieën gaan zitten. De Meesteres gaat nu aan de gang met een grote zwarte plank, welke het formaat van een deur heeft. Deze plank plaatst ze in de deuropening, ik zie dat er op ongeveer een meter hoogte een gat zit maar weet niet waar dit voor dient. Ik heb de hele tijd nog kunnen kijken door de kap op mijn hoofd, maar nu sluit de Meesteres ook mijn ogen af. Gedwee wacht ik op wat komen gaat. Dan pak ze een bel die ze een paar maal luidt. Ik hoor wat gestommel in de gang en begrijp dat we niet meer alleen zijn.

De Meesteres vraagt me haar te volgen en voorzichtig kruip ik haar op mijn knieën achterna. Niet wetend waar naartoe, ik heb natuurlijk wel een vermoeden want die bel en het gestommel hebben natuurlijk wel wat te betekenen. Tastend met mijn hoofd, voel ik iets. Het blijkt de slavenpik van één van haar andere slaven te zijn. Zo, zegt de Meesteres, dit wilde je toch? En inderdaad had ik die wens geuit, niet wetende dat het dan ook in de praktijk uitgevoerd zou worden. Ik moet de slaaf pijpen totdat hij klaar komt. Op mijn knieën gezeten voor de deur begin ik de slaaf te pijpen. Ik neem de pik, die al lekker stijf is, in mijn mond en begin hem lekker af te zuigen. De Meesteres is ondertussen achter mij gaan zitten en schuift haar pik in mijn kutje. Ook plaatst de Meesteres nog een soort zuigend en trillend apparaat op mijn eigen pik en zo worden de slaaf en ik tot een orgasme gebracht. De slaaf begint te kreunen en opeens, als ik ook klaarkom, vult mijn mond zich met zijn sperma. Het lijkt wel of hij blijft komen zoveel is het. Genietend slik ik alles door. Ik moet zijn pik wel goed schoonlikken zegt de Meesteres, en dat doe ik natuurlijk.

En zo kwam er een einde aan een heerlijke ochtend bij Meesteres Yvonne.

>>> Back to index